Wijnkado voor een feestelijke aangelegenheid

Wijnkado's uitzoeken is altijd weer een uitdaging. Er zijn evenzoveel verschillende soorten wijn als dat er smaken zijn. Hoe moet je nou inschatten welke wijn iemand lekker vindt? Kadoworld biedt uitkomst. Door een intensieve samenwerking met verschillende wijnpakketten leveranciers als Wijnpakketgeschenk.nl hebben we een groot aanbod aan wijnkado's samen kunnen stellen.

Wanneer geef je een wijnkado?

Er zijn verschillende redenen te verzinnen om een wijnkado aan iemand te geven. Een veel voorkomend evenement waarbij flessen wijn kado worden gedaan is Kerstmis. De kerstpakketten zijn vaak gevuld met een fles wijn en wat lekkernijen. Voor de zakenrelaties zijn de pakketten over het algemeen wat minder uitgebreid, maar een heerlijke fles wijn is een ideaal kado voor een zakenrelatie. Wijnkado's doen het ook altijd goed tijdens verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Daarnaast wordt er op zakelijk gebied ook veel met wijnkado's gedaan. Een fles wijn geven aan iemand die iets voor je gedaan heeft is heel normaal. Grote klanten worden ook vaak verrast met een heerlijke wijn. Op deze wijze laat je zien dat je achter je klanten staat.

Waar koop je een wijnkado?

Een wijnkado vindt je uiteraard bij elke betere slijter. Als het niet al te duur mag zijn kun je misschien zelfs een fles uit een supermarkt halen. De betere wijnkado's vindt je ook online. Verpakt in een mooi doos of in een kistje, er is altijd wel een prachtige fles wijn te vinden die ideaal is om aan iemand te geven. Deze wijnpakketten kunnen eventueel ook uitgebreid worden met kleine versnaperingen. Kijk ook zeker eens rond op onze website om meer kado ideeën op te doen!