Origineel kado

Een origineel kado bedenken is niet altijd even makkelijk. U kent de ontvanger niet altijd even goed en en er is bijna geen kado dat nog nooit door iemand gegeven is. Om met een origineel cadeau te komen zult u dus goed moeten nadenken. Wel kunnen wij het u iets makkelijker maken. Er zijn een aantal kado ideeën die het altijd goed doen, en toch origineel blijven. Denk bijvoorbeeld aan koffie, koffieaccessoires of parfum. Hieronder leggen wij uit waarom deze cadeaus altijd origineel en bruikbaar blijven.

Koffie als cadeau

Koffie, iedereen kent het drankje en wie drinkt het nou zelf niet? Juist, iedereen drinkt het. Daarom zijn koffie en koffieaccessoires ook zo'n goed idee om te geven. Het mag natuurlijk best wat exclusiever zijn wanneer het om een cadeautje gaat. Denk bijvoorbeeld aan een koffiemerk dat niet in de normale winkels verkrijgbaar is, maar alleen online te bestellen is. Of een koffiemolen of koffiemachine? Dat zijn pas goede cadeaus! Met zo'n kado idee zal er in ieder geval nog lang aan u gedacht worden.

Parfum als cadeau

U verwacht het misschien niet, maar net zoals koffie is parfum ook een tijdloos origineel cadeau om te geven. Iedereen wilt graag lekker ruiken en bovendien is parfum best wel duur om zelf te kopen. Het is dus een geweldig idee om dit samen met iemand anders als origineel kado te geven. Probeer in dat geval wel een exclusiever parfummerk, wat bijvoorbeeld niet bij de Douglas of Ici Paris verkrijgbaar is, maar alleen in speciale online parfumwinkels. Veel succes met het geven van een origineel cadeau!