Moederdagkado

Een leuk moederdagkado is altijd lastig te vinden. Het moet namelijk altijd origineel en uniek zijn, en daarbij ook nog eens bij de persoonlijkheid van de ontvangende partij passen. Kinderen besteden veel aandacht aan het uitzoeken van iets leuks voor hun moeder. Meestal wordt er ook op basisscholen veel aandacht geschonken aan moederdag. In de lagere klassen wordt er veel getekend en geknutseld voor de mama's. Mannen hebben over het algemeen meer moeite om een leuk moederdagkado uit te zoeken. Gelukkig is daar nu kadoworld.nl!

Winkels

Veel winkels bereidden zich grondig voor op moederdag. Het assortiment wordt uitgebreid en aangepast en er worden speciale kado's samengesteld. Veel parfumeriezaken en drogisterijen stellen speciale kadoverpakkingen samen voor moederdag. Deze bestaan veelal uit badzout en andere kleinere verzorginsproducten. Maar ook mode artikelen zijn een goede keuze. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod van horloges van de horlogeshop Horlogesinstijl, of het merkkleding aanbod zoals broeken of blouses van Youstyle.

Persoonlijk moederdagkado

Een kado wordt het best herinnerd als het een persoonlijk geschenk is. Veel aanbieders spelen daar op in door hun kado's personaliseerbaar te maken. In de meeste gevallen gebeurt dit met behulp van een foto. Fotolijstjes, dienbladen, bewaardoosjes, overal kan wel een foto op afgedrukt worden. In sommige gevallen kan een foto zelfs eetbaar gemaakt worden en verwerkt worden in heerlijke chocolade. Geen vrouw die dat kan weerstaan!

Wanneer is moederdag?

In Nederland vieren we moederdag op de tweede zondag van mei. Ook in België vindt moederdag op deze dag plaats. In veel andere landen worden andere data aangehouden voor het vieren van deze dag. Meestal wordt moederdag in maart, april of mei gevierd. Op moederdag worden alle moeders vereerd. Meestal gebeurt dit door een ontbijtje op bed en wat kleine kadootjes. Ook vindt er op deze dag veel familiebezoek plaats.