Themakado voor ieder feestje

Themakado's vormen een trend van de laatste paar jaren. Al geruime tijd worden er themakado's samengesteld met verschillende feestdagen zoals Pasen, Sinterklaas en Kerstmis. Tegenwoordig wordt bijna elke gelegenheid aangegrepen om een themakado samen te stellen. Het zijn dan ook kado's die een  herinnering achter kunnen laten, juist omdat het gebonden is aan een bepaald thema.

Standaard themakado's

De standaard themakado's zijn uiteraard ook de bekendste. Denk hierbij aan gelegenheden zoals Kerstmis en Sinterklaas. De geschenken worden niet alleen in die stijl ingepakt, maar zelfs speciaal samengesteld voor de gelegenheden. Andere themakado's zijn geschenken die zich op een bepaalde zaak richten, zoals wellnesskado's. Dit zijn geschenken die zich volledig richten op ontspanning en relaxen.

Overige themakado's

Themakado's worden tegenwoordig steeds gepersonaliseerder. Denk bijvoorbeeld aan de opening van een nieuw bedrijf, waar speciale kado's voor besteld worden, helemaal in de trend van de nieuwe huisstijl. Door bij de opening deze kado's aan de bezoekers te overhandigen is het eigenlijk gewoon een reclamemiddel. Klanten worden herinnerd aan de opening en worden daardoor misschien wel klanten.

Themakado uitzoeken

Het uitzoeken van een goed themakado kan vele uren in beslag nemen. Kadoworld.nl kan u hiermee helpen. Dankzij ons uitgebreid netwerk aan kadoleveranciers zit er altijd wel iets tussen wat precies aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om een themakado voor een feest zoals Kerstmis of voor een kado dat helemaal is aangepast aan uw huisstijl, bij kadoworld.nl weten we het voor u te vinden. Neem dus snel even contact met ons op!